אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

6,837
צפיות

מאפינס קישואים ובצל מהיר

המתכון של
מאפינס קישואים ובצל מהיר

טעים בטירוף, יום למחרת אפילו טעים יותר!

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 קישואים קלופים ומגורדים גס- לסחוט מנוזלים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 כוס קמח תופח
  • 2 ביצים טרופות
  • רבע כוס שמיר קצוץ
  • רבע כוס שמן
  • חצי כפית פלפל שחור + חצי כפית מלח + חצי כפית אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 200 מעלות.


  • 2

    להכניס לקערה את כל המרכיבים ולערבב היטב עד קבלת עיסה סמיכה..


  • 3

    לשמן תבניות מאפינס עם תרסיס שמן, להכניס מהעיסה כשני שליש מגובה התבנית..


  • 4

    לאפות 40 דק' או עד שמזהיב..


  • 5

    לקרר לגמרי לפני ההגשה כדי שיתייצבו..


  • 6

    יום למחרת אחרי לילה במקרר עוד יותר טעימים!!!.


1

לחמם תנור ל- 200 מעלות.


2

להכניס לקערה את כל המרכיבים ולערבב היטב עד קבלת עיסה סמיכה..


3

לשמן תבניות מאפינס עם תרסיס שמן, להכניס מהעיסה כשני שליש מגובה התבנית..


4

לאפות 40 דק' או עד שמזהיב..


5

לקרר לגמרי לפני ההגשה כדי שיתייצבו..


6

יום למחרת אחרי לילה במקרר עוד יותר טעימים!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים