לןגן

מאפינס קישואים ובצל מהיר

מאת: אורית לוי, פורסם: 18/09/2019 | 14:45
מאפינס קישואים ובצל מהיר

תקציר המתכון: טעים בטירוף, יום למחרת אפילו טעים יותר!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות

  2. להכניס לקערה את כל המרכיבים ולערבב היטב עד קבלת עיסה סמיכה.

  3. לשמן תבניות מאפינס עם תרסיס שמן, להכניס מהעיסה כשני שליש מגובה התבנית.

  4. לאפות 40 דק' או עד שמזהיב.

  5. לקרר לגמרי לפני ההגשה כדי שיתייצבו.

  6. יום למחרת אחרי לילה במקרר עוד יותר טעימים!!!