הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת תפוחי האדמה לפרוס לפרוסות, לבשל עד ריכוך ולסנן.
בסיר קטן להמיס חמאה ולהוסיף את הקמח, לערבב בעזרת מטרפה ללא הפסקה לכיוון אחד.
כאשר זה מבעבע, להוסיף חלק מהחלב ולהמשיך לערבב.
אחרי כמה דקות להוסיף את שאר החלב והתבלינים ולערבב עד להסמכה קלה (לא מסמיך כמו בשאמל רגיל).
להניח את תפוחי האדמה בתבנית ולשפוך מעל את הרוטב, לערבב מעט.
לפזר מעט גבינה צהובה מעל ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו עד להשחמה. .