הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכונים את הבצק לפי הוראות הכנה על השקית ושמים שעה לטפיחה.
לבינתיים מטגנים את הבצל הבשר והצנובר מטבלים לפי הטעם מלח פלפל פפריקה אגוז מוסקט בסוף מפזרים פטרוזיליה מחכים שיתקרר .
אחרי שהבצק טופח קורצים עיגולים בגודל כדור טניס בערך .
משטחים ממלאים וסוגרים שמים בתבנית לטפיחה שניה מורחים ביצה ושומשום ולתנור 180 מעלות בערך 25 דק׳.