ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
ארבע כוסות חד פעמי מים פושרים
-
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל המצרכים מלבד מלח ושמן.
-
2
לאחר חמש דקות לישה להוסיף את המלח והשמן בהדרגה .
-
3
ממשיכים ללוש חמש דקות נוספות .
-
4
מכסים ומתפחים שעה .
-
5
מוציאים אויר עם לישה חזקה .
-
6
מניחים לתפיחה שניה חצי שעה לכדרר .
-
7
גודל של כדור טניס ולתת להם לנוח חצי שעה לאחר מנוחה לעשות בכל כדור חור במרכז ולימתוח לצורת ביגלה.
-
8
להניח בתבנית ושוב להתפיח חצי שעה .
-
9
לימרוח ביצה ושומשום אפשר קצח או פרג .
-
10
לאפות בתנור שחומם מראש 250 מעלות כאשר בתחתית התנור תבנית עם מים כדי ליצור עדים אחרי 10 דקות להוריד ל 180 מעלות עד להשחמה .
1
ללוש את כל המצרכים מלבד מלח ושמן.
2
לאחר חמש דקות לישה להוסיף את המלח והשמן בהדרגה .
3
ממשיכים ללוש חמש דקות נוספות .
4
מכסים ומתפחים שעה .
5
מוציאים אויר עם לישה חזקה .
6
מניחים לתפיחה שניה חצי שעה לכדרר .
7
גודל של כדור טניס ולתת להם לנוח חצי שעה לאחר מנוחה לעשות בכל כדור חור במרכז ולימתוח לצורת ביגלה.
8
להניח בתבנית ושוב להתפיח חצי שעה .
9
לימרוח ביצה ושומשום אפשר קצח או פרג .
10
לאפות בתנור שחומם מראש 250 מעלות כאשר בתחתית התנור תבנית עם מים כדי ליצור עדים אחרי 10 דקות להוריד ל 180 מעלות עד להשחמה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים