לןגן

בייגל ירושלמי

מאת: יפה כהן, פורסם: 16/01/2019 | 10:20
בייגל ירושלמי

תקציר המתכון: בייגלה ירושלמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל המצרכים מלבד מלח ושמן

  2. לאחר חמש דקות לישה להוסיף את המלח והשמן בהדרגה

  3. ממשיכים ללוש חמש דקות נוספות

  4. מכסים ומתפחים שעה

  5. מוציאים אויר עם לישה חזקה

  6. מניחים לתפיחה שניה חצי שעה לכדרר

  7. גודל של כדור טניס ולתת להם לנוח חצי שעה לאחר מנוחה לעשות בכל כדור חור במרכז ולימתוח לצורת ביגלה

  8. להניח בתבנית ושוב להתפיח חצי שעה

  9. לימרוח ביצה ושומשום אפשר קצח או פרג

  10. לאפות בתנור שחומם מראש 250 מעלות כאשר בתחתית התנור תבנית עם מים כדי ליצור עדים אחרי 10 דקות להוריד ל 180 מעלות עד להשחמה