אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,020
צפיות

שמרים אישיים (בצק פרווה)

המתכון של
שמרים אישיים (בצק פרווה)

ללא חמאה או מרגרינה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח שמרים או קמח רגיל עם משפר אפייה ו-2 כפות שמרים יבשים.
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1/2 כף מלח
  • 4 ביצים
  • 1 כוס מים להוסיף במידת הצורך לבצק גמיש ורך מאוד.
  • וניל
  • למילוי קינמון: סוכר חום, קינמון
  • למילוי שוקולד: נוטלה או ממרח שוקולד פרווה
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את חומרי הבצק. .


  • 2

    להתפיח להכפלת נפח.


  • 3

    לחלק ל- 4 מלבנים.


  • 4

    לקינמונים יש לשמן מעט ולפזר סוכר חום וקינמון ולגלגל..


  • 5

    לחתוך ולהניח עם פני הגלגול. שייראו ספירלה..


  • 6

    אני הנחתי בתבניות אישיות אבל אפשר גם בלי..


  • 7

    כך גם עם השוקולד (למרוח ולגלגל ולחתוך...).


  • 8

    להתפיח שוב..


  • 9

    לאפות על חום 170 עד להשחמה..


  • 10

    אחרי אפייה למרוח סירופ סוכר..


  • 11

    סירופ: 2 כוסות סוכר וכוס מים + 2 כפות לימון. להרתיח ולבשל על אש קטנה כרבע שעה.


1

ללוש את חומרי הבצק. .


2

להתפיח להכפלת נפח.


3

לחלק ל- 4 מלבנים.


4

לקינמונים יש לשמן מעט ולפזר סוכר חום וקינמון ולגלגל..


5

לחתוך ולהניח עם פני הגלגול. שייראו ספירלה..


6

אני הנחתי בתבניות אישיות אבל אפשר גם בלי..


7

כך גם עם השוקולד (למרוח ולגלגל ולחתוך...).


8

להתפיח שוב..


9

לאפות על חום 170 עד להשחמה..


10

אחרי אפייה למרוח סירופ סוכר..


11

סירופ: 2 כוסות סוכר וכוס מים + 2 כפות לימון. להרתיח ולבשל על אש קטנה כרבע שעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים