לןגן

שמרים אישיים (בצק פרווה)

מאת: ליזה כהן, פורסם: 19/12/2018 | 00:20
שמרים אישיים (בצק פרווה)

תקציר המתכון: ללא חמאה או מרגרינה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את חומרי הבצק.

  2. להתפיח להכפלת נפח

  3. לחלק ל- 4 מלבנים

  4. לקינמונים יש לשמן מעט ולפזר סוכר חום וקינמון ולגלגל.

  5. לחתוך ולהניח עם פני הגלגול. שייראו ספירלה.

  6. אני הנחתי בתבניות אישיות אבל אפשר גם בלי.

  7. כך גם עם השוקולד (למרוח ולגלגל ולחתוך...)

  8. להתפיח שוב.

  9. לאפות על חום 170 עד להשחמה.

  10. אחרי אפייה למרוח סירופ סוכר.

  11. סירופ: 2 כוסות סוכר וכוס מים + 2 כפות לימון. להרתיח ולבשל על אש קטנה כרבע שעה