ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי
-
חזה עוף אפוי בתנור קרוע לרצועות דקות
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערה את הקמח עם הסוכר והשמרים.
-
2
להוסיף את המים והשמן ולערבב.
-
3
להוסיף מלח וללוש היטב.
-
4
להתפיח עד להכפלת הנפח.
-
5
במחבת לטגן את הבצל עד לשקיפות .
-
6
להוסיף את הרסק והסוכר ומעט מים .
-
7
להוסיף את התבלינים ולבשל כ-5 דקות עד שהרוטב מצטמצם.
-
8
להוסיף את חזה העוף ולערבב.
-
9
לחלק את הבצק לכדורים ולרדד לעיגול דק.
-
10
להניח באמצעו מהמלית ולסגור לכדור.
-
11
למרוח מעל ביצה/שמן ולהכניס לתנור על 180 מעלות עד שמשחים.
1
לערבב בקערה את הקמח עם הסוכר והשמרים.
2
להוסיף את המים והשמן ולערבב.
3
להוסיף מלח וללוש היטב.
4
להתפיח עד להכפלת הנפח.
5
במחבת לטגן את הבצל עד לשקיפות .
6
להוסיף את הרסק והסוכר ומעט מים .
7
להוסיף את התבלינים ולבשל כ-5 דקות עד שהרוטב מצטמצם.
8
להוסיף את חזה העוף ולערבב.
9
לחלק את הבצק לכדורים ולרדד לעיגול דק.
10
להניח באמצעו מהמלית ולסגור לכדור.
11
למרוח מעל ביצה/שמן ולהכניס לתנור על 180 מעלות עד שמשחים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים