אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

4,343
צפיות

פיתות במילוי סביח

המתכון של
פיתות במילוי סביח

מיני פיתות במחבת במילוי סביח של ענת אמא של השף יוסי שטרית

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק הפיתות
  • 490 גרם קמח (חצי קילו פחות כף)
  • 6 גרם(כפית) מלח
  • 8 גרם (כפית מלאה) סוכר
  • 10 גרם (כף שטוחה) שמרים
  • 30 מל'שמן זית (בערך רבע כוס חפ')
  • 300 מל' מים פורשים (כוס וחצי קרטון חפ')
  • למילוי
  • סלט סביח של צבר
  • פרוסות ביצה שלוקה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לערבב את כל המרכיבים מלבד המלח, לאחר ערבוב להוסיף את המלח וללוש כמה דקות עד קבלת בצק אחיד ונוח..


  • 2

    לכסות למנוחה של 10 דקות. לקרוץ עיגולים ולרדד לפיתה. להניח על נייר אפייה מקומח ולהתפיח 10 דקות..


  • 3

    להניח את המילוי באמצע, כפית מלאה של סלט סביח ומעל פרוסות ביצה. לסגור את הבצק בצורה סיבובית..


  • 4

    לשים במחבת חמה ללא שמן כמה דקות מכל צד עד שמוכן. .


1

בקערה לערבב את כל המרכיבים מלבד המלח, לאחר ערבוב להוסיף את המלח וללוש כמה דקות עד קבלת בצק אחיד ונוח..


2

לכסות למנוחה של 10 דקות. לקרוץ עיגולים ולרדד לפיתה. להניח על נייר אפייה מקומח ולהתפיח 10 דקות..


3

להניח את המילוי באמצע, כפית מלאה של סלט סביח ומעל פרוסות ביצה. לסגור את הבצק בצורה סיבובית..


4

לשים במחבת חמה ללא שמן כמה דקות מכל צד עד שמוכן. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים