לןגן

פיתות במילוי סביח

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 26/08/2018 | 01:36
פיתות במילוי סביח

תקציר המתכון: מיני פיתות במחבת במילוי סביח של ענת אמא של השף יוסי שטרית

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק הפיתות

למילוי

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את כל המרכיבים מלבד המלח, לאחר ערבוב להוסיף את המלח וללוש כמה דקות עד קבלת בצק אחיד ונוח.

  2. לכסות למנוחה של 10 דקות. לקרוץ עיגולים ולרדד לפיתה. להניח על נייר אפייה מקומח ולהתפיח 10 דקות.

  3. להניח את המילוי באמצע, כפית מלאה של סלט סביח ומעל פרוסות ביצה. לסגור את הבצק בצורה סיבובית.

  4. לשים במחבת חמה ללא שמן כמה דקות מכל צד עד שמוכן.