אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

22,375
צפיות

בורקס פילאס במלוי טונה

המתכון של
בורקס פילאס במלוי טונה

בצק פילאס טורכי מוכן

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק פילאס טורכי מופשר לילה לפני במקרר / מאת אילנית בניזרי
  • קופסת טונה מסוננת
  • גמבה אדומה קצוצה לריבועים
  • חופן פטריות קצוצים קטן
  • כוס תירס מישמורים מסונן
  • בצל קצוץ
  • שן שום מגורדת
  • כף רסק עגבניות
  • עגבניה מגורדת
  • חופן כוסברה או פטרוזליה קצוצים
  • בזילקום,מלח,פלפל שחור גרוס,פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    עם מעט שמן לטגן את הבצל עד להזהבה ,נוסיף את השום את הרסק וכף פפריקה מתוקה נטגן -קלות ,נוסיף את הגמבה והפטריות והעגבניה נערבב נכסה עם מכסה ל 10 דקות להבה נמוכה בכדי שהגמבה תתרכך .


  • 2

    לאחר מיכן נוסיף את התירס ,הטונה ושאר התבלינים .


  • 3

    נערבב היטב ולבסוף נפזר את הפטרוזליה או הכוסברה ..


  • 4

    נצנן היטב ..


  • 5

    נחתוך את הבצק פילאס לריבועים נמלא בקצה נגלגל ניצור רולדות קטנות נהדק בצדדים עם מזלג ,ניתן להוסיף זיתים למלית ,נבריש בביצה ושומשום.


  • 6

    נכניס לתנור בחום 200 מעלות עד להזהבה !.


1

עם מעט שמן לטגן את הבצל עד להזהבה ,נוסיף את השום את הרסק וכף פפריקה מתוקה נטגן -קלות ,נוסיף את הגמבה והפטריות והעגבניה נערבב נכסה עם מכסה ל 10 דקות להבה נמוכה בכדי שהגמבה תתרכך .


2

לאחר מיכן נוסיף את התירס ,הטונה ושאר התבלינים .


3

נערבב היטב ולבסוף נפזר את הפטרוזליה או הכוסברה ..


4

נצנן היטב ..


5

נחתוך את הבצק פילאס לריבועים נמלא בקצה נגלגל ניצור רולדות קטנות נהדק בצדדים עם מזלג ,ניתן להוסיף זיתים למלית ,נבריש בביצה ושומשום.


6

נכניס לתנור בחום 200 מעלות עד להזהבה !.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים