תקציר המתכון: בצק פילאס טורכי מוכן
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
עם מעט שמן לטגן את הבצל עד להזהבה ,נוסיף את השום את הרסק וכף פפריקה מתוקה נטגן -קלות ,נוסיף את הגמבה והפטריות והעגבניה נערבב נכסה עם מכסה ל 10 דקות להבה נמוכה בכדי שהגמבה תתרכך
לאחר מיכן נוסיף את התירס ,הטונה ושאר התבלינים
נערבב היטב ולבסוף נפזר את הפטרוזליה או הכוסברה .
נצנן היטב .
נחתוך את הבצק פילאס לריבועים נמלא בקצה נגלגל ניצור רולדות קטנות נהדק בצדדים עם מזלג ,ניתן להוסיף זיתים למלית ,נבריש בביצה ושומשום
נכניס לתנור בחום 200 מעלות עד להזהבה !