לןגן

בורקס פילאס במלוי טונה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 15/07/2018 | 03:04
בורקס פילאס במלוי טונה

תקציר המתכון: בצק פילאס טורכי מוכן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עם מעט שמן לטגן את הבצל עד להזהבה ,נוסיף את השום את הרסק וכף פפריקה מתוקה נטגן -קלות ,נוסיף את הגמבה והפטריות והעגבניה נערבב נכסה עם מכסה ל 10 דקות להבה נמוכה בכדי שהגמבה תתרכך

  2. לאחר מיכן נוסיף את התירס ,הטונה ושאר התבלינים

  3. נערבב היטב ולבסוף נפזר את הפטרוזליה או הכוסברה .

  4. נצנן היטב .

  5. נחתוך את הבצק פילאס לריבועים נמלא בקצה נגלגל ניצור רולדות קטנות נהדק בצדדים עם מזלג ,ניתן להוסיף זיתים למלית ,נבריש בביצה ושומשום

  6. נכניס לתנור בחום 200 מעלות עד להזהבה !