אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,346
צפיות

פרשקי עם...

המתכון של
פרשקי עם...

פרשקי ללא בצק שמרים... ניתן למלאה עם.....

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ק״ג קמח
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף מלח
  • 1 כף סוכר
  • 450 מי״ל מים
  • למילוי
  • ראות בקר טריים
  • 3-4 בצלים גדולים
  • מלח, כמון, פלפל.ש
  • * פירה
  • * כרוב מאודה
  • * בשר טחון
אופן ההכנה
  • 1

    בקעה לנפות את הקמח לעשות גומה ולשים את יתר המרכיבים וללוש לבצק..


  • 2

    הבצק בהתחלה די קשה ללוש עם מעט שמן ולתת לבצק לנוח למשך שעה, ואז הבצק נוח וגמיש לעבודה..


  • 3

    לחלק ל 4 כדורים ואז כל כדור ל 11 כדורים (לכסות בניילון שלא יתייבשו)..


  • 4

    לרדד כל עיגול ולמלאה עם מילוי קר שאוהבים לסגור לחצי יריח להדק חזק שלא יפתחו בזמן הטיגון..


  • 5

    בכל פעם לטגן 3-4 חי׳ בשמן חם..


  • 6

    *לראות - לחתוך את הראות לקוביות בינוניות ולישלוק אותן בסיר עם מים וכף מלח מס׳ דקות ( בכל פעם קצת ראות כי הן צפות בזמן הבישול ) לקרר ולטחון. לטגן מס׳ בצלים לתבל ולהוסיף את הראות הטחונים לערבב ולכבות את הגז. לעבוד עם מילוי קר.


1

בקעה לנפות את הקמח לעשות גומה ולשים את יתר המרכיבים וללוש לבצק..


2

הבצק בהתחלה די קשה ללוש עם מעט שמן ולתת לבצק לנוח למשך שעה, ואז הבצק נוח וגמיש לעבודה..


3

לחלק ל 4 כדורים ואז כל כדור ל 11 כדורים (לכסות בניילון שלא יתייבשו)..


4

לרדד כל עיגול ולמלאה עם מילוי קר שאוהבים לסגור לחצי יריח להדק חזק שלא יפתחו בזמן הטיגון..


5

בכל פעם לטגן 3-4 חי׳ בשמן חם..


6

*לראות - לחתוך את הראות לקוביות בינוניות ולישלוק אותן בסיר עם מים וכף מלח מס׳ דקות ( בכל פעם קצת ראות כי הן צפות בזמן הבישול ) לקרר ולטחון. לטגן מס׳ בצלים לתבל ולהוסיף את הראות הטחונים לערבב ולכבות את הגז. לעבוד עם מילוי קר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים