לןגן

פרשקי עם...

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 07/07/2018 | 21:58
פרשקי עם...

תקציר המתכון: פרשקי ללא בצק שמרים... ניתן למלאה עם.....

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. בקעה לנפות את הקמח לעשות גומה ולשים את יתר המרכיבים וללוש לבצק.

  2. הבצק בהתחלה די קשה ללוש עם מעט שמן ולתת לבצק לנוח למשך שעה, ואז הבצק נוח וגמיש לעבודה.

  3. לחלק ל 4 כדורים ואז כל כדור ל 11 כדורים (לכסות בניילון שלא יתייבשו).

  4. לרדד כל עיגול ולמלאה עם מילוי קר שאוהבים לסגור לחצי יריח להדק חזק שלא יפתחו בזמן הטיגון.

  5. בכל פעם לטגן 3-4 חי׳ בשמן חם.

  6. *לראות - לחתוך את הראות לקוביות בינוניות ולישלוק אותן בסיר עם מים וכף מלח מס׳ דקות ( בכל פעם קצת ראות כי הן צפות בזמן הבישול ) לקרר ולטחון. לטגן מס׳ בצלים לתבל ולהוסיף את הראות הטחונים לערבב ולכבות את הגז. לעבוד עם מילוי קר