ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
ביצה טרופה להברשה שומשו מעל
אופן ההכנה
-
1
1) מערבבים את כל הגבינות עד לאיחוד.
-
2
2) מכניסים את הבטטה חמה לתערובת הגבינה מערבבים ומקררים.
-
3
3) מרדדים את המלווח אבל לא להפשיר לרדד תוך כדי לגודל הרצוי.
-
4
4)מניחים קצת מלית בקצה מגלגלים .
-
5
מברישים ביצה טובלים בשומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דקות עד להזהבה.
1
1) מערבבים את כל הגבינות עד לאיחוד.
2
2) מכניסים את הבטטה חמה לתערובת הגבינה מערבבים ומקררים.
3
3) מרדדים את המלווח אבל לא להפשיר לרדד תוך כדי לגודל הרצוי.
4
4)מניחים קצת מלית בקצה מגלגלים .
5
מברישים ביצה טובלים בשומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דקות עד להזהבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים