לןגן

זיוה במילוי גבינות ובטטה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 27/05/2018 | 08:10
זיוה במילוי גבינות ובטטה

תקציר המתכון: בצ'יק צ'ק הכנה וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מערבבים את כל הגבינות עד לאיחוד

  2. 2) מכניסים את הבטטה חמה לתערובת הגבינה מערבבים ומקררים

  3. 3) מרדדים את המלווח אבל לא להפשיר לרדד תוך כדי לגודל הרצוי

  4. 4)מניחים קצת מלית בקצה מגלגלים

  5. מברישים ביצה טובלים בשומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דקות עד להזהבה