בקערת המיקסר לשים את הקמח והשמרים לערבב בכף,להוסיף את המשפר אפייה והסוכר ושוב לערבב להוסיף את הביצים ללוש עם וו לישה ולהוסיף את החלב בהדרגה בהתחלה להוסיף רק 3/4 כוס.
3
לחתוך את החמאה לקובחות ולהוסיף לבצק בהדרגה וללוש לבצק אחיד רך אם צריך להוסיף עוד רבע כוס חלב.
4
ללוש הייטב את הבצק בין 8-10 דקות.
5
לכסות בניילון נצמד ולהתפיח עד להכפלת הנפח..
6
בנתיים לחצות את העגבניות שרי לשים בקערה לערבב עם 2 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס וכפית חומץ בלסמי.
7
ולהכניס לתנור בחום 200 לרבע שעה.
8
על משטח מקומח לרדד את הבצק למלבן למרוח את הפסטו לפזר את הבולגרית הפרמזן וגבינה צהובה והעגבניות שרי.
9
לגלגל לרולדה לחתוך עיגולים בעובי בערך 5 ס"מ להניח בתבנית משומנת לתת תפיחה עוד בערך חצי שעה למרוח ביצה טרופה.
10
לאפות בחום 180 עד שהמאפה זהוב.בהצלחה חופית אלמקייס.
1
להכנת הבצק:.
2
בקערת המיקסר לשים את הקמח והשמרים לערבב בכף,להוסיף את המשפר אפייה והסוכר ושוב לערבב להוסיף את הביצים ללוש עם וו לישה ולהוסיף את החלב בהדרגה בהתחלה להוסיף רק 3/4 כוס.
3
לחתוך את החמאה לקובחות ולהוסיף לבצק בהדרגה וללוש לבצק אחיד רך אם צריך להוסיף עוד רבע כוס חלב.
4
ללוש הייטב את הבצק בין 8-10 דקות.
5
לכסות בניילון נצמד ולהתפיח עד להכפלת הנפח..
6
בנתיים לחצות את העגבניות שרי לשים בקערה לערבב עם 2 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס וכפית חומץ בלסמי.
7
ולהכניס לתנור בחום 200 לרבע שעה.
8
על משטח מקומח לרדד את הבצק למלבן למרוח את הפסטו לפזר את הבולגרית הפרמזן וגבינה צהובה והעגבניות שרי.
9
לגלגל לרולדה לחתוך עיגולים בעובי בערך 5 ס"מ להניח בתבנית משומנת לתת תפיחה עוד בערך חצי שעה למרוח ביצה טרופה.
10
לאפות בחום 180 עד שהמאפה זהוב.בהצלחה חופית אלמקייס.