אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

4,972
צפיות

שבלולי פסטו עם בולגרית ועגבניות שרי

המתכון של
שבלולי פסטו עם בולגרית ועגבניות שרי

נחטפים ורכים כמו ספוג

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • חצי קילו קמח מנופה
  • כף שמרים יבשים
  • חצי כף משפר אפייה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • 100 גר חמאה רכה
  • כוס חלב
  • חצי כפית מלח
  • למילוי
  • ממרח פסטו של דורות
  • בערך 20 עגבניות שרי חצויות
  • 200 גר גבינה בולגרית מעודנת 5% או פטה
  • 3 כפות גבינת פרמזן
  • גבינה צהובה מגורדת בנדיבות
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הבצק:.


  • 2

    בקערת המיקסר לשים את הקמח והשמרים לערבב בכף,להוסיף את המשפר אפייה והסוכר ושוב לערבב להוסיף את הביצים ללוש עם וו לישה ולהוסיף את החלב בהדרגה בהתחלה להוסיף רק 3/4 כוס.


  • 3

    לחתוך את החמאה לקובחות ולהוסיף לבצק בהדרגה וללוש לבצק אחיד רך אם צריך להוסיף עוד רבע כוס חלב.


  • 4

    ללוש הייטב את הבצק בין 8-10 דקות.


  • 5

    לכסות בניילון נצמד ולהתפיח עד להכפלת הנפח..


  • 6

    בנתיים לחצות את העגבניות שרי לשים בקערה לערבב עם 2 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס וכפית חומץ בלסמי.


  • 7

    ולהכניס לתנור בחום 200 לרבע שעה.


  • 8

    על משטח מקומח לרדד את הבצק למלבן למרוח את הפסטו לפזר את הבולגרית הפרמזן וגבינה צהובה והעגבניות שרי.


  • 9

    לגלגל לרולדה לחתוך עיגולים בעובי בערך 5 ס"מ להניח בתבנית משומנת לתת תפיחה עוד בערך חצי שעה למרוח ביצה טרופה.


  • 10

    לאפות בחום 180 עד שהמאפה זהוב.בהצלחה חופית אלמקייס.


1

להכנת הבצק:.


2

בקערת המיקסר לשים את הקמח והשמרים לערבב בכף,להוסיף את המשפר אפייה והסוכר ושוב לערבב להוסיף את הביצים ללוש עם וו לישה ולהוסיף את החלב בהדרגה בהתחלה להוסיף רק 3/4 כוס.


3

לחתוך את החמאה לקובחות ולהוסיף לבצק בהדרגה וללוש לבצק אחיד רך אם צריך להוסיף עוד רבע כוס חלב.


4

ללוש הייטב את הבצק בין 8-10 דקות.


5

לכסות בניילון נצמד ולהתפיח עד להכפלת הנפח..


6

בנתיים לחצות את העגבניות שרי לשים בקערה לערבב עם 2 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס וכפית חומץ בלסמי.


7

ולהכניס לתנור בחום 200 לרבע שעה.


8

על משטח מקומח לרדד את הבצק למלבן למרוח את הפסטו לפזר את הבולגרית הפרמזן וגבינה צהובה והעגבניות שרי.


9

לגלגל לרולדה לחתוך עיגולים בעובי בערך 5 ס"מ להניח בתבנית משומנת לתת תפיחה עוד בערך חצי שעה למרוח ביצה טרופה.


10

לאפות בחום 180 עד שהמאפה זהוב.בהצלחה חופית אלמקייס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים