ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
300 גרם גבינה בולגרית קשה
-
-
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
2 עגבניות פרוסות לעיגולים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את החלק העליון של הלחם לאורך בשניי הצדדים וכנ"ל גם למעלה ולמטה.
-
2
לחרוץ בתוך מה שחתכנו פסים לאורך וכנ"ל גם לרוחב.
-
3
למרוח בעזרת מברשת של ביצה את גבינת השמנת בחריצים.
-
4
כנל גם לגבי העגבניות והזיתים (או כל מה שתחפצו לשים).
-
5
לגרד מעל גבינה בולגרית.
-
6
להמיס את החמאה ולערבב אותה לאחר מכן עם השום הכתוש.
-
7
למרוח בנדיבות על כל הלחם .
-
8
ולבסוף לפזר גבינה צהובה מעל.
-
9
לעטוף בנייר כסף ולתנור לחצי שעה על 180 מעלות.
-
10
לאחר מכן להוריד את הנייר כסף ולאפות עוד 10 דקות על ה140 מעלות.
-
11
בתאבון❤.
1
לחתוך את החלק העליון של הלחם לאורך בשניי הצדדים וכנ"ל גם למעלה ולמטה.
2
לחרוץ בתוך מה שחתכנו פסים לאורך וכנ"ל גם לרוחב.
3
למרוח בעזרת מברשת של ביצה את גבינת השמנת בחריצים.
4
כנל גם לגבי העגבניות והזיתים (או כל מה שתחפצו לשים).
5
לגרד מעל גבינה בולגרית.
6
להמיס את החמאה ולערבב אותה לאחר מכן עם השום הכתוש.
7
למרוח בנדיבות על כל הלחם .
8
ולבסוף לפזר גבינה צהובה מעל.
9
לעטוף בנייר כסף ולתנור לחצי שעה על 180 מעלות.
10
לאחר מכן להוריד את הנייר כסף ולאפות עוד 10 דקות על ה140 מעלות.
11
בתאבון❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים