לןגן

לחם ממולא גבינות

מאת: Moral Sade, פורסם: 06/03/2018 | 08:54
לחם ממולא גבינות

תקציר המתכון: #מעשהידיי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את החלק העליון של הלחם לאורך בשניי הצדדים וכנ"ל גם למעלה ולמטה

  2. לחרוץ בתוך מה שחתכנו פסים לאורך וכנ"ל גם לרוחב

  3. למרוח בעזרת מברשת של ביצה את גבינת השמנת בחריצים

  4. כנל גם לגבי העגבניות והזיתים (או כל מה שתחפצו לשים)

  5. לגרד מעל גבינה בולגרית

  6. להמיס את החמאה ולערבב אותה לאחר מכן עם השום הכתוש

  7. למרוח בנדיבות על כל הלחם

  8. ולבסוף לפזר גבינה צהובה מעל

  9. לעטוף בנייר כסף ולתנור לחצי שעה על 180 מעלות

  10. לאחר מכן להוריד את הנייר כסף ולאפות עוד 10 דקות על ה140 מעלות

  11. בתאבון❤