הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת המיקסר.
קמח שמרים סוכר להוסיף מעט מים..תמיד נוזלים בהדרגה! מחאה/מחמאה.
חלב ביצה לאחד להצק אחיד ונפרד מהדפנות.לשמן מעל ולהתפיח כשעה במקום חמים. או עד שמכפיל את נפחו. לאחר ההתפחה לחוש שוב להתפיח כ 20 דק.
.ללוש לפתוח לעלה עגול למלא במילוי שוקולד נוטלה לפזר קקאו וסוכר. לחתוך למשולשים. אפשרי בגלגלת פיצה. .
להתפיח שוב ולמרוח בביצה טרופה. לאפות ב 175 מע עד שמשחים..
לצפות במי סוכר.
מחצי כוס סוכר, רבע כוס מים ומעט מיץ מלימון..
כשהמאפה יוצא חם לזגג במי הסוכר ושיהיו קרים/פושרים..
תהנו הילה🌰❤ .