לןגן

רוגאלך חמימים וטעימים

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 04/02/2018 | 01:37
רוגאלך חמימים וטעימים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר

  2. קמח שמרים סוכר להוסיף מעט מים..תמיד נוזלים בהדרגה! מחאה/מחמאה

  3. חלב ביצה לאחד להצק אחיד ונפרד מהדפנות.לשמן מעל ולהתפיח כשעה במקום חמים. או עד שמכפיל את נפחו. לאחר ההתפחה לחוש שוב להתפיח כ 20 דק

  4. .ללוש לפתוח לעלה עגול למלא במילוי שוקולד נוטלה לפזר קקאו וסוכר. לחתוך למשולשים. אפשרי בגלגלת פיצה.

  5. להתפיח שוב ולמרוח בביצה טרופה. לאפות ב 175 מע עד שמשחים.

  6. לצפות במי סוכר

  7. מחצי כוס סוכר, רבע כוס מים ומעט מיץ מלימון.

  8. כשהמאפה יוצא חם לזגג במי הסוכר ושיהיו קרים/פושרים.

  9. תהנו הילה🌰❤