הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחמניות מבצק מושלם שנחטפות יישר מהתנור
ללוש את הכול במיקסר עד שהבצק מתגבש ונצמד לוו לישה.
להוציא וללוש עם הידיים ולכסות להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
להוריד אויר ושוב להתפיח.
לחלק ל 8 כדורים ולרדד ולמלא בבשר ולסגור לכדורים ושוב להתפיח הפעם תפיחה קצרה למרוח בחלמון ושומשום ולאפות ב 170 מעלות עד להזהבה.
מילוי בשר ללחמניות/רונית פרץ.
חצי קילו בשר טחון מי שאוהבת שתבקש מהקצב שיטחן שומן כבש לא חובה.
מטגנים בצל גדול וקצוץ מוסיפים את הבשר ומזהיבים על אש גבוהה מוסיפים 2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קופסת פטריות חחוכות.
מלח פלפל כמון ומעט שום כתוש מקררים וממלאים באהבה רונית פרץ.