ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בצק פילאס תורכי אני קונה של מעדנות מאת אילנית בניזרי ( יש להפשירו לילה במקרר)
-
-
-
ניתן למלא בגבינה צהובה מגורדת עם זתים ואף למרוח רוטב פיצה
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את הבצק המופשר ל 8 מלבנים שווים .
-
2
כל מלבן נניח על שיש משומן ...נשמן את הבצק גם מלמעלה .
-
3
נרדד עם מערוך .
-
4
נניח מהמלית עלי תרד וגבינה בולגרית .
-
5
נסגור את הצדדים נגלגל לרולדה ואז נמתח עם היד כמה שאפשר ליצירת נחש ארוך .
-
6
נגלגל את הבצק לצורת שבלול .
-
7
נמרח ביצה טרופה ושומשום.
-
8
נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה.
-
9
ניתן למלא עם גבינה צהובה וזתים.
-
10
באותה שיטה אני ממלאה גם בבשר טחון מאחר והבצק הוא פרווה .
-
11
חיים קלים מאת אילנית בניזרי 😂😂.
1
לחתוך את הבצק המופשר ל 8 מלבנים שווים .
2
כל מלבן נניח על שיש משומן ...נשמן את הבצק גם מלמעלה .
3
נרדד עם מערוך .
4
נניח מהמלית עלי תרד וגבינה בולגרית .
5
נסגור את הצדדים נגלגל לרולדה ואז נמתח עם היד כמה שאפשר ליצירת נחש ארוך .
6
נגלגל את הבצק לצורת שבלול .
7
נמרח ביצה טרופה ושומשום.
8
נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה.
9
ניתן למלא עם גבינה צהובה וזתים.
10
באותה שיטה אני ממלאה גם בבשר טחון מאחר והבצק הוא פרווה .
11
חיים קלים מאת אילנית בניזרי 😂😂.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים