לןגן

בורקס טורכי בקלי קלות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 25/12/2017 | 05:28
בורקס טורכי בקלי קלות

תקציר המתכון: הבצק פרווה מתאים לכל מלית שתירצו

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצק המופשר ל 8 מלבנים שווים

  2. כל מלבן נניח על שיש משומן ...נשמן את הבצק גם מלמעלה

  3. נרדד עם מערוך

  4. נניח מהמלית עלי תרד וגבינה בולגרית

  5. נסגור את הצדדים נגלגל לרולדה ואז נמתח עם היד כמה שאפשר ליצירת נחש ארוך

  6. נגלגל את הבצק לצורת שבלול

  7. נמרח ביצה טרופה ושומשום

  8. נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה

  9. ניתן למלא עם גבינה צהובה וזתים

  10. באותה שיטה אני ממלאה גם בבשר טחון מאחר והבצק הוא פרווה

  11. חיים קלים מאת אילנית בניזרי 😂😂