תקציר המתכון: הבצק פרווה מתאים לכל מלית שתירצו
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחתוך את הבצק המופשר ל 8 מלבנים שווים
כל מלבן נניח על שיש משומן ...נשמן את הבצק גם מלמעלה
נרדד עם מערוך
נניח מהמלית עלי תרד וגבינה בולגרית
נסגור את הצדדים נגלגל לרולדה ואז נמתח עם היד כמה שאפשר ליצירת נחש ארוך
נגלגל את הבצק לצורת שבלול
נמרח ביצה טרופה ושומשום
נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה
ניתן למלא עם גבינה צהובה וזתים
באותה שיטה אני ממלאה גם בבשר טחון מאחר והבצק הוא פרווה
חיים קלים מאת אילנית בניזרי 😂😂