עלי פילו בצל בשר טחון פלפל שחור בהרט של קובה שמן צנוברים ביצה מלח
אופן ההכנה
1
לטגן בצל קצוץ לאחר ההזהבה להוסיף את הבשר והתבלינים במחבת קטנה לקלות את הצנוברים ולהוסיף לתערובת .
2
לאחר מיכן לפתוח שלושה דפים ולסדר אותם בשורה לאורך ולשמן לפזר בשורה את תערובת הבשר ולגלגל לשבלול בתבנית עגולה לאחר מיכן להציף את הביצה עם מעט שמן ולשפוך מלמעלה עם הברשה לפזר שומשום ןלאפות בחום של 200 מעלות .
1
לטגן בצל קצוץ לאחר ההזהבה להוסיף את הבשר והתבלינים במחבת קטנה לקלות את הצנוברים ולהוסיף לתערובת .
2
לאחר מיכן לפתוח שלושה דפים ולסדר אותם בשורה לאורך ולשמן לפזר בשורה את תערובת הבשר ולגלגל לשבלול בתבנית עגולה לאחר מיכן להציף את הביצה עם מעט שמן ולשפוך מלמעלה עם הברשה לפזר שומשום ןלאפות בחום של 200 מעלות .