לןגן

פילו שבלול ממולא בבשר טחון וצנוברים

מאת: אסתי גזאלה קטש, פורסם: 25/11/2017 | 13:30
פילו שבלול ממולא בבשר טחון וצנוברים

תקציר המתכון: טעים וקל

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ לאחר ההזהבה להוסיף את הבשר והתבלינים במחבת קטנה לקלות את הצנוברים ולהוסיף לתערובת

  2. לאחר מיכן לפתוח שלושה דפים ולסדר אותם בשורה לאורך ולשמן לפזר בשורה את תערובת הבשר ולגלגל לשבלול בתבנית עגולה לאחר מיכן להציף את הביצה עם מעט שמן ולשפוך מלמעלה עם הברשה לפזר שומשום ןלאפות בחום של 200 מעלות