אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

65,598
צפיות

רולדת שמנת ריבת חלב

המתכון של
רולדת שמנת ריבת חלב

המראה מדבר בעד עצמו.. תנסו לא תתחרטו!!!

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לרולדה
  • 4ביצים L מופרדות
  • 4 כפות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • חצי כוס שמן
  • 4 כפות גדושות קמח
  • חצי אבקת אפיה
  • לקרם
  • 1שמנת מתוקה
  • כוס חלב - חד פעמי חם
  • 1פודינג וניל עדיף צרפתי
  • 3סוכר וניל
  • 2כפות סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    הכנה הרולדה:.


  • 2

    להקציף חלבונים להוסיף בהדרגה את הסוכר והוניל, כשהקצף נוקשה להנמיך את מהירות המיקסר.


  • 3

    להוסיף חלמונים ושמן לערבל חצי דקה, להוסיף קמח ואפיה לעוד ערבול קצר, להניח נייר אפיה על תבנית התנור לשמן אותו היטב..


  • 4

    לשים את תערובת הרולדה ליישר, לאפות ב180 מעלות(אני אופה בטורבו). 15 דקות. הזהבה קלה..


  • 5

    להניח מגבת על השיש להפוך את הרולדה מעל המגבת. להוריד את הנייר. לגלגל בלי המגבת את הרולדה.. לקרר כך 20 דקות..


  • 6

    הכנת הקרם:.


  • 7

    להקציף לקצף נוקשה..


  • 8

    בקערה קטנה לשים 3 כפות ריבת חלב+3כפות חלב.


  • 9

    לחמם כ50 שניות לערבב היטב..


  • 10

    לפתוח את הרולדה בזהירות ועם כף למרוח את ריבת החלב שחיממנו..


  • 11

    לשים מעל 3/4 מכמות הקרם ליישר. לגלגל עם הקרם. להעביר לצלחת הגשה..


  • 12

    למרוח מעל את הקרם ליישר יפה..


  • 13

    לקלות 3 כפות קוקוס על מחבת.. להיזהר זה נשרף מהר. לפזר מעל..


  • 14

    לקחת כף גדושה ריבת חלב +כף חלב לחמם חצי דקה במיקרו ועם כף לשפוך תלוליות על העוגה..


1

הכנה הרולדה:.


2

להקציף חלבונים להוסיף בהדרגה את הסוכר והוניל, כשהקצף נוקשה להנמיך את מהירות המיקסר.


3

להוסיף חלמונים ושמן לערבל חצי דקה, להוסיף קמח ואפיה לעוד ערבול קצר, להניח נייר אפיה על תבנית התנור לשמן אותו היטב..


4

לשים את תערובת הרולדה ליישר, לאפות ב180 מעלות(אני אופה בטורבו). 15 דקות. הזהבה קלה..


5

להניח מגבת על השיש להפוך את הרולדה מעל המגבת. להוריד את הנייר. לגלגל בלי המגבת את הרולדה.. לקרר כך 20 דקות..


6

הכנת הקרם:.


7

להקציף לקצף נוקשה..


8

בקערה קטנה לשים 3 כפות ריבת חלב+3כפות חלב.


9

לחמם כ50 שניות לערבב היטב..


10

לפתוח את הרולדה בזהירות ועם כף למרוח את ריבת החלב שחיממנו..


11

לשים מעל 3/4 מכמות הקרם ליישר. לגלגל עם הקרם. להעביר לצלחת הגשה..


12

למרוח מעל את הקרם ליישר יפה..


13

לקלות 3 כפות קוקוס על מחבת.. להיזהר זה נשרף מהר. לפזר מעל..


14

לקחת כף גדושה ריבת חלב +כף חלב לחמם חצי דקה במיקרו ועם כף לשפוך תלוליות על העוגה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים