לןגן

רולדת שמנת ריבת חלב

מאת: דסי ארנברג, פורסם: 06/11/2017 | 01:10
רולדת שמנת ריבת חלב

תקציר המתכון: המראה מדבר בעד עצמו.. תנסו לא תתחרטו!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לרולדה

לקרם

אופן הכנה

  1. הכנה הרולדה:

  2. להקציף חלבונים להוסיף בהדרגה את הסוכר והוניל, כשהקצף נוקשה להנמיך את מהירות המיקסר

  3. להוסיף חלמונים ושמן לערבל חצי דקה, להוסיף קמח ואפיה לעוד ערבול קצר, להניח נייר אפיה על תבנית התנור לשמן אותו היטב.

  4. לשים את תערובת הרולדה ליישר, לאפות ב180 מעלות(אני אופה בטורבו). 15 דקות. הזהבה קלה.

  5. להניח מגבת על השיש להפוך את הרולדה מעל המגבת. להוריד את הנייר. לגלגל בלי המגבת את הרולדה.. לקרר כך 20 דקות.

  6. הכנת הקרם:

  7. להקציף לקצף נוקשה.

  8. בקערה קטנה לשים 3 כפות ריבת חלב+3כפות חלב

  9. לחמם כ50 שניות לערבב היטב.

  10. לפתוח את הרולדה בזהירות ועם כף למרוח את ריבת החלב שחיממנו.

  11. לשים מעל 3/4 מכמות הקרם ליישר. לגלגל עם הקרם. להעביר לצלחת הגשה.

  12. למרוח מעל את הקרם ליישר יפה.

  13. לקלות 3 כפות קוקוס על מחבת.. להיזהר זה נשרף מהר. לפזר מעל.

  14. לקחת כף גדושה ריבת חלב +כף חלב לחמם חצי דקה במיקרו ועם כף לשפוך תלוליות על העוגה.