לטגן את הבצל במעט שמן עד שישחים,להוסיף חצי כפית כורכום כפית פפריקה,להוסיף את הבשר טחון,לערבב עם מזלג,להוסיף חופן כוסברה קצוצה,כפית בהרט מלח ופלפל שחור ,לערבב כל הזמן כחצי שעה עד שהבשר משנה את ציבעו ומוכן,לצנן.
אופן ההכנה
1
בצק פילאס או עלים לגבי צורות תחליטי איזה שאת רוצה,לא לרדד יותר מידיי את הבצק עלים ממש מעט על משטח מקומח (את הבצק פילאס לא לרדד בכלל ) ,לשים את המלית,למעלה גם למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום. מאת אילנית בניזרי.
2
חום 200 מעלות עד להשחמה.
3
ליצירת שבלולים אני חותכת 8 מלבנים מהבצק פילאס מורחת מהמלית בשר לאורך ...מגלגלת לרולדה מותחת קצת את הבצק בידיים ומגלגלת לשבלול .
1
בצק פילאס או עלים לגבי צורות תחליטי איזה שאת רוצה,לא לרדד יותר מידיי את הבצק עלים ממש מעט על משטח מקומח (את הבצק פילאס לא לרדד בכלל ) ,לשים את המלית,למעלה גם למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום. מאת אילנית בניזרי.
2
חום 200 מעלות עד להשחמה.
3
ליצירת שבלולים אני חותכת 8 מלבנים מהבצק פילאס מורחת מהמלית בשר לאורך ...מגלגלת לרולדה מותחת קצת את הבצק בידיים ומגלגלת לשבלול .