לןגן

בורקס בשר מבצק פילאס

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 15/09/2017 | 03:56
בורקס בשר מבצק פילאס

תקציר המתכון: משמין אבל טעים 😂😂

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק פילאס או עלים לגבי צורות תחליטי איזה שאת רוצה,לא לרדד יותר מידיי את הבצק עלים ממש מעט על משטח מקומח (את הבצק פילאס לא לרדד בכלל ) ,לשים את המלית,למעלה גם למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום. מאת אילנית בניזרי

  2. חום 200 מעלות עד להשחמה

  3. ליצירת שבלולים אני חותכת 8 מלבנים מהבצק פילאס מורחת מהמלית בשר לאורך ...מגלגלת לרולדה מותחת קצת את הבצק בידיים ומגלגלת לשבלול