ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
1 ק"ג קמח רגיל.
-
2
2.5 כפות שמרים נמסים.
-
3
2 כפות סוכר.
-
4
3 כוסות מים (בערך) .
-
5
להתחיל בפחות .
-
6
להוסיף בהדרגה.
-
7
4 כפות שמן זית .
-
8
2 כפות מלח.
-
9
להמיס את השמרים עם הסוכר במעט מים פושרים.
-
10
לא חמים מדי, זה הורג את השמרים.
-
11
כעבור דקה-שתיים מתחילות להופיע בועות, ככה רואים שיש תסיסה והשמרים תקינים ופעילים.
-
12
.
-
13
להוסיף קמח, שמן, מלח.
-
14
ללוש עד קבלת בצק רך ונעים .
-
15
להתפיח כחצי שעה .
-
16
לפתוח בעזרת מערוך, לצורה של פוקצ'ה מעט עבה, להניח על נייר אפיה ולהתפיח בשנית.
-
17
ללחוץ עם האצבעות לקבלת גומות קטנות.
-
18
למרוח מעט שמן זית, ותוספות כל מה שאוהבים .
-
19
בהצלחה 💛.
1
1 ק"ג קמח רגיל.
2
2.5 כפות שמרים נמסים.
3
2 כפות סוכר.
4
3 כוסות מים (בערך) .
5
להתחיל בפחות .
6
להוסיף בהדרגה.
7
4 כפות שמן זית .
8
2 כפות מלח.
9
להמיס את השמרים עם הסוכר במעט מים פושרים.
10
לא חמים מדי, זה הורג את השמרים.
11
כעבור דקה-שתיים מתחילות להופיע בועות, ככה רואים שיש תסיסה והשמרים תקינים ופעילים.
12
.
13
להוסיף קמח, שמן, מלח.
14
ללוש עד קבלת בצק רך ונעים .
15
להתפיח כחצי שעה .
16
לפתוח בעזרת מערוך, לצורה של פוקצ'ה מעט עבה, להניח על נייר אפיה ולהתפיח בשנית.
17
ללחוץ עם האצבעות לקבלת גומות קטנות.
18
למרוח מעט שמן זית, ותוספות כל מה שאוהבים .
19
בהצלחה 💛.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים