הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמאותו הבצק ניתן להכין גם 2 רולדות שמרים
מכינים את הבצק עם כל החומרים הבצק יוצא קצת דביק, מעבירים לקערה מקומחת מתפיחים חצי שעה לישה ושוב התפחה לחצי שעה .
לחלק ל 2 את הבצק לרדד לסמן משולשים להניח קובית שוקולד שערות חלווה ולגלגל מהבסיס לשפץ. .
להניח בתבנית להבריש בביצה ושומשום .
להתפיח לעוד רבע שעה .
לאפות בחום 180 עד הזהבה בערך 20 דקות..
להכנת הסירופ .
בסיר קטן נחמם את הסוכר והמים עד להמסת הסוכר .
להבריש על הקראסונים בעודם חמים .
בהצלחה אילנית בניזרי 💜 .