תקציר המתכון: מאותו הבצק ניתן להכין גם 2 רולדות שמרים
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מכינים את הבצק עם כל החומרים הבצק יוצא קצת דביק, מעבירים לקערה מקומחת מתפיחים חצי שעה לישה ושוב התפחה לחצי שעה
לחלק ל 2 את הבצק לרדד לסמן משולשים להניח קובית שוקולד שערות חלווה ולגלגל מהבסיס לשפץ.
להניח בתבנית להבריש בביצה ושומשום
להתפיח לעוד רבע שעה
לאפות בחום 180 עד הזהבה בערך 20 דקות.
להכנת הסירופ
בסיר קטן נחמם את הסוכר והמים עד להמסת הסוכר
להבריש על הקראסונים בעודם חמים
בהצלחה אילנית בניזרי 💜