טונה, זיתים, פטריות, גבינה צהובה מגורדת, (אפשר כל תוספת שאוהבים)
אופן ההכנה
1
לנפות את הקמח וללוש בצק רך ונעים, לשמן את הבצק ולהתפיח כשעה. על משטח משומן לחלק 25 כדורים שווים. (לכסות את הכדורים עם ניילון). לרדד כל כדור לעלה דק למרוח את הרוטב במרכז (לא למרוח בשוליים), ולשים כף גדושה של המילוי (אני ערבבתי טונה זיתים וצהובה וכף תבלין פיצה). לסגור בצורת צמה ולהתפיח על המגש 15-20 דקות לפני האפייה. להבריש בשמן זית וזעתר ולאפות בתנור שמחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה..
2
( חשוב לצבוט חזק בעת סגירת הצמה אחרת זה ניפתח בזמן האפייה )..
1
לנפות את הקמח וללוש בצק רך ונעים, לשמן את הבצק ולהתפיח כשעה. על משטח משומן לחלק 25 כדורים שווים. (לכסות את הכדורים עם ניילון). לרדד כל כדור לעלה דק למרוח את הרוטב במרכז (לא למרוח בשוליים), ולשים כף גדושה של המילוי (אני ערבבתי טונה זיתים וצהובה וכף תבלין פיצה). לסגור בצורת צמה ולהתפיח על המגש 15-20 דקות לפני האפייה. להבריש בשמן זית וזעתר ולאפות בתנור שמחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה..
2
( חשוב לצבוט חזק בעת סגירת הצמה אחרת זה ניפתח בזמן האפייה )..