אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

3,606
צפיות

סמבוסק במילוי חומוס ובשר

המתכון של
סמבוסק במילוי חומוס ובשר

סמבוסק במילוי בשר וחומוס בטעם פיקנטי. יאמי יאמי

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק.
  • קילו קמח.
  • 2 כפות שמרים יבשים..
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כוס שמן כוס מידה.
  • 2כוסות עד 2.5 כוסות מים פושרים וכמה שהקמח סופח.
  • כף מלח.
  • למילוי.
  • חצי קילו בשר טחון.
  • קופסא גרגרי חומוס משימורים מסוננים וטחונים גס
  • 3 בצלים קצוצים.
  • פטרוזיליה קצוצה.
  • מלח .
  • פלפל שחור.
  • פפריקה חריפה.
  • כמון.
  • כורכום
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את חומרי הבצק מלבד המלח את המים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח כשמתגבש לבצק להוסיף את המלח ללוש 10 דקות לבצק רך וגמיש..


  • 2

    להוציא למשטח עבודה לכדרר לכדור לשמן מעט לכסות והתפחה עד הכפלת הנפח..


  • 3

    לחלק לכדורים בגודל כדור פינג פונג...


  • 4

    לרדד לעיגול למלא במילוי לסגור ולהדק עם מזלג..


  • 5

    לטגן בשמן חצי עמוק להוציא לניר סופג ולכסות עם מגבת...


  • 6

    מילוי..


  • 7

    להזהיב את הבצלים הקצוצים בשמן להוסיךנאת הבשר ולפורר טוב עם המזלג...


  • 8

    להוסיף את החומוס שריסקנו גס להוסיף תבלנים ופטרוזיליה לערבב טוב לצנן...


1

ללוש את חומרי הבצק מלבד המלח את המים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח כשמתגבש לבצק להוסיף את המלח ללוש 10 דקות לבצק רך וגמיש..


2

להוציא למשטח עבודה לכדרר לכדור לשמן מעט לכסות והתפחה עד הכפלת הנפח..


3

לחלק לכדורים בגודל כדור פינג פונג...


4

לרדד לעיגול למלא במילוי לסגור ולהדק עם מזלג..


5

לטגן בשמן חצי עמוק להוציא לניר סופג ולכסות עם מגבת...


6

מילוי..


7

להזהיב את הבצלים הקצוצים בשמן להוסיךנאת הבשר ולפורר טוב עם המזלג...


8

להוסיף את החומוס שריסקנו גס להוסיף תבלנים ופטרוזיליה לערבב טוב לצנן...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים