לןגן

סמבוסק במילוי חומוס ובשר

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 17/06/2017 | 19:31
סמבוסק במילוי חומוס ובשר

תקציר המתכון: סמבוסק במילוי בשר וחומוס בטעם פיקנטי. יאמי יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את חומרי הבצק מלבד המלח את המים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח כשמתגבש לבצק להוסיף את המלח ללוש 10 דקות לבצק רך וגמיש.

  2. להוציא למשטח עבודה לכדרר לכדור לשמן מעט לכסות והתפחה עד הכפלת הנפח.

  3. לחלק לכדורים בגודל כדור פינג פונג..

  4. לרדד לעיגול למלא במילוי לסגור ולהדק עם מזלג.

  5. לטגן בשמן חצי עמוק להוציא לניר סופג ולכסות עם מגבת..

  6. מילוי.

  7. להזהיב את הבצלים הקצוצים בשמן להוסיךנאת הבשר ולפורר טוב עם המזלג..

  8. להוסיף את החומוס שריסקנו גס להוסיף תבלנים ופטרוזיליה לערבב טוב לצנן..