בקערה לשים את כל מרכיבי הבצק וללוש עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
2
להתפיח במשך שעה, ואז שוב ללוש עם מעט שמן ולהתפיח עוד חצי שעה.
3
על משטח משומן לחלק ל 22-25 כדורים (לכסות את הכדורים עם הניילון שלא יתייבשו).
4
עם ידיים משומנות לפתוח כל כדור לעלה, לשים כף מהמילית וחצי ביצה קשה ולסגור לחצי יריח להתפיח על המגש מרופד בנייר אפייה כ 30 דק' להבריש ביצה ולפזר שומשום, לאפות בתנור שחומם מראש,220 מעלות עד להזהבה..
1
בקערה לשים את כל מרכיבי הבצק וללוש עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
2
להתפיח במשך שעה, ואז שוב ללוש עם מעט שמן ולהתפיח עוד חצי שעה.
3
על משטח משומן לחלק ל 22-25 כדורים (לכסות את הכדורים עם הניילון שלא יתייבשו).
4
עם ידיים משומנות לפתוח כל כדור לעלה, לשים כף מהמילית וחצי ביצה קשה ולסגור לחצי יריח להתפיח על המגש מרופד בנייר אפייה כ 30 דק' להבריש ביצה ולפזר שומשום, לאפות בתנור שחומם מראש,220 מעלות עד להזהבה..