אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,500
צפיות

לחמניות בצל עם בולגרית וביצה קשה

המתכון של
לחמניות בצל עם בולגרית וביצה קשה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 בצל גדול (חתוך לקוביות)
  • 500 מי"ל מים פושרים
  • למילית
  • 13 ביצים (קשות) חצויות לחצי
  • 300 גרם בולגרית 5% מפוררת
  • 1 כף תבלין פיצה
  • 300 גרם ג. צהובה מגורדת
  • מעט מלח
  • 1 כף קמח
  • 1 ביצה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לשים את כל מרכיבי הבצק וללוש עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.


  • 2

    להתפיח במשך שעה, ואז שוב ללוש עם מעט שמן ולהתפיח עוד חצי שעה.


  • 3

    על משטח משומן לחלק ל 22-25 כדורים (לכסות את הכדורים עם הניילון שלא יתייבשו).


  • 4

    עם ידיים משומנות לפתוח כל כדור לעלה, לשים כף מהמילית וחצי ביצה קשה ולסגור לחצי יריח להתפיח על המגש מרופד בנייר אפייה כ 30 דק' להבריש ביצה ולפזר שומשום, לאפות בתנור שחומם מראש,220 מעלות עד להזהבה..


1

בקערה לשים את כל מרכיבי הבצק וללוש עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.


2

להתפיח במשך שעה, ואז שוב ללוש עם מעט שמן ולהתפיח עוד חצי שעה.


3

על משטח משומן לחלק ל 22-25 כדורים (לכסות את הכדורים עם הניילון שלא יתייבשו).


4

עם ידיים משומנות לפתוח כל כדור לעלה, לשים כף מהמילית וחצי ביצה קשה ולסגור לחצי יריח להתפיח על המגש מרופד בנייר אפייה כ 30 דק' להבריש ביצה ולפזר שומשום, לאפות בתנור שחומם מראש,220 מעלות עד להזהבה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים