לןגן

לחמניות בצל עם בולגרית וביצה קשה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 03/06/2017 | 23:44
לחמניות בצל עם בולגרית וביצה קשה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילית

אופן הכנה

  1. בקערה לשים את כל מרכיבי הבצק וללוש עד לקבלת בצק רך ומעט דביק

  2. להתפיח במשך שעה, ואז שוב ללוש עם מעט שמן ולהתפיח עוד חצי שעה

  3. על משטח משומן לחלק ל 22-25 כדורים (לכסות את הכדורים עם הניילון שלא יתייבשו)

  4. עם ידיים משומנות לפתוח כל כדור לעלה, לשים כף מהמילית וחצי ביצה קשה ולסגור לחצי יריח להתפיח על המגש מרופד בנייר אפייה כ 30 דק' להבריש ביצה ולפזר שומשום, לאפות בתנור שחומם מראש,220 מעלות עד להזהבה.