ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מאפה פילו ממולא בשר טחון מתילי טובה: -.
-
2
להכנת הבשר:.
-
3
לטגן 2 בצל קצוץ על מעט שמן קנולה. .
-
4
להוסיף חצי ק"ג בשר בקר טחון ולערבב כל הזמן... .
-
5
כך שייתפורר. .
-
6
לתבל:.
-
7
מלח.
-
8
פלפל שחור גרוס .
-
9
בהרט.
-
10
מעט אבקת מרק בטעם עוף.
-
11
ומעט כורכום.
-
12
ניתן להוסיף... צימוקים וצנוברים (לא חובה).
-
13
לטעום ולשפר טעמים. .
-
14
מוכן ... כשהבשר שינה את צבעו והנוזלים התאדו לחלוטין. .
-
15
יש לצנן לפני המילוי בבצק. אם הבשר חם... הבצק נקרע ונדבק. .
-
16
את עלי הפילו יש לפתוח על השיש ולרסס בשמן ספריי 3 שכבות... עלה ושמן, עלה ושמן, עלה ושמן...
-
17
לחתוך לריבועים שווים. .
-
18
למלא בבשר ולסגור באלכסון למשולש. .
-
19
להדק בקצוות..
-
20
למרוח ביצה טרופה עם מברשת ולצפות .
-
21
בשומשום וקצח. .
-
22
לאפות ב-180 מעלות עד קבלת גוון שחום. .
-
23
יוצא קריספי וטעים. .
-
24
בהצלחה ❤.
1
מאפה פילו ממולא בשר טחון מתילי טובה: -.
2
להכנת הבשר:.
3
לטגן 2 בצל קצוץ על מעט שמן קנולה. .
4
להוסיף חצי ק"ג בשר בקר טחון ולערבב כל הזמן... .
5
כך שייתפורר. .
6
לתבל:.
7
מלח.
8
פלפל שחור גרוס .
9
בהרט.
10
מעט אבקת מרק בטעם עוף.
11
ומעט כורכום.
12
ניתן להוסיף... צימוקים וצנוברים (לא חובה).
13
לטעום ולשפר טעמים. .
14
מוכן ... כשהבשר שינה את צבעו והנוזלים התאדו לחלוטין. .
15
יש לצנן לפני המילוי בבצק. אם הבשר חם... הבצק נקרע ונדבק. .
16
את עלי הפילו יש לפתוח על השיש ולרסס בשמן ספריי 3 שכבות... עלה ושמן, עלה ושמן, עלה ושמן...
17
לחתוך לריבועים שווים. .
18
למלא בבשר ולסגור באלכסון למשולש. .
19
להדק בקצוות..
20
למרוח ביצה טרופה עם מברשת ולצפות .
21
בשומשום וקצח. .
22
לאפות ב-180 מעלות עד קבלת גוון שחום. .
23
יוצא קריספי וטעים. .
24
בהצלחה ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים