אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

3,363
צפיות

מאפה פילו ממולא בשר

המתכון של
מאפה פילו ממולא בשר

סוג של בורקס בשר בבצק פילו

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • החמרים
  • 2 בצלים קצוצים
  • שמן קנולה לטיגון
  • חצי ק"ג בשר בקר טחון
  • מלח
  • פלפל
  • בהרט
  • אבקת מרק בטעם עוף
  • צנוברים / צימוקים
  • בצק פילו
  • שמן ספריי
  • ביצה
  • שומשום
  • קצח
אופן ההכנה
  • 1

    מאפה פילו ממולא בשר טחון מתילי טובה: -.


  • 2

    להכנת הבשר:.


  • 3

    לטגן 2 בצל קצוץ על מעט שמן קנולה. .


  • 4

    להוסיף חצי ק"ג בשר בקר טחון ולערבב כל הזמן... .


  • 5

    כך שייתפורר. .


  • 6

    לתבל:.


  • 7

    מלח.


  • 8

    פלפל שחור גרוס .


  • 9

    בהרט.


  • 10

    מעט אבקת מרק בטעם עוף.


  • 11

    ומעט כורכום.


  • 12

    ניתן להוסיף... צימוקים וצנוברים (לא חובה).


  • 13

    לטעום ולשפר טעמים. .


  • 14

    מוכן ... כשהבשר שינה את צבעו והנוזלים התאדו לחלוטין.    .


  • 15

    יש לצנן לפני המילוי בבצק.  אם הבשר חם... הבצק נקרע ונדבק. .


  • 16

    את עלי הפילו יש לפתוח על השיש ולרסס בשמן ספריי 3 שכבות... עלה ושמן, עלה ושמן, עלה ושמן...


  • 17

    לחתוך לריבועים שווים. .


  • 18

    למלא בבשר ולסגור באלכסון למשולש. .


  • 19

    להדק בקצוות..


  • 20

    למרוח ביצה טרופה עם מברשת ולצפות .


  • 21

    בשומשום וקצח. .


  • 22

    לאפות ב-180 מעלות עד קבלת גוון שחום. .


  • 23

    יוצא קריספי וטעים. .


  • 24

    בהצלחה ❤.


1

מאפה פילו ממולא בשר טחון מתילי טובה: -.


2

להכנת הבשר:.


3

לטגן 2 בצל קצוץ על מעט שמן קנולה. .


4

להוסיף חצי ק"ג בשר בקר טחון ולערבב כל הזמן... .


5

כך שייתפורר. .


6

לתבל:.


7

מלח.


8

פלפל שחור גרוס .


9

בהרט.


10

מעט אבקת מרק בטעם עוף.


11

ומעט כורכום.


12

ניתן להוסיף... צימוקים וצנוברים (לא חובה).


13

לטעום ולשפר טעמים. .


14

מוכן ... כשהבשר שינה את צבעו והנוזלים התאדו לחלוטין.    .


15

יש לצנן לפני המילוי בבצק.  אם הבשר חם... הבצק נקרע ונדבק. .


16

את עלי הפילו יש לפתוח על השיש ולרסס בשמן ספריי 3 שכבות... עלה ושמן, עלה ושמן, עלה ושמן...


17

לחתוך לריבועים שווים. .


18

למלא בבשר ולסגור באלכסון למשולש. .


19

להדק בקצוות..


20

למרוח ביצה טרופה עם מברשת ולצפות .


21

בשומשום וקצח. .


22

לאפות ב-180 מעלות עד קבלת גוון שחום. .


23

יוצא קריספי וטעים. .


24

בהצלחה ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים