לןגן

מאפה פילו ממולא בשר

מאת: תילי טובה, פורסם: 27/05/2017 | 07:35
מאפה פילו ממולא בשר

תקציר המתכון: סוג של בורקס בשר בבצק פילו

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

החמרים

אופן הכנה

  1. מאפה פילו ממולא בשר טחון מתילי טובה: -

  2. להכנת הבשר:

  3. לטגן 2 בצל קצוץ על מעט שמן קנולה.

  4. להוסיף חצי ק"ג בשר בקר טחון ולערבב כל הזמן...

  5. כך שייתפורר.

  6. לתבל:

  7. מלח

  8. פלפל שחור גרוס

  9. בהרט

  10. מעט אבקת מרק בטעם עוף

  11. ומעט כורכום

  12. ניתן להוסיף... צימוקים וצנוברים (לא חובה)

  13. לטעום ולשפר טעמים.

  14. מוכן ... כשהבשר שינה את צבעו והנוזלים התאדו לחלוטין.   

  15. יש לצנן לפני המילוי בבצק.  אם הבשר חם... הבצק נקרע ונדבק.

  16. את עלי הפילו יש לפתוח על השיש ולרסס בשמן ספריי 3 שכבות... עלה ושמן, עלה ושמן, עלה ושמן..

  17. לחתוך לריבועים שווים.

  18. למלא בבשר ולסגור באלכסון למשולש.

  19. להדק בקצוות.

  20. למרוח ביצה טרופה עם מברשת ולצפות

  21. בשומשום וקצח.

  22. לאפות ב-180 מעלות עד קבלת גוון שחום.

  23. יוצא קריספי וטעים.

  24. בהצלחה ❤