ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
תבנית עגולה קפיצית בקוטר 26
-
מצרכים
-
-
15 כפות פרורי לחם מוזהבים+2 כפות שומשום
-
-
1 גבינה לבנה או קוטג' (250 גרם)
-
1 שמנת לבישול של השף הלבן
-
1 בצל קצוץ ( אפשר לטגן אם רוצים)
-
-
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
-
חצי כוס גבינת מוצרלה מגורדת
-
-
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את הפסטה ומסננים..
-
2
מטגנים קלות את החמאה עם פרורי הלחם, מוסיפים את השומשום ומערבבים..
-
3
מהדקים לתחתית תבנית עגולה וגם בצדדים..
-
4
טורפים את הביצים,מוסיפים את הגבינות; הבצל והתבלינים ומערבבים..
-
5
מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב..
-
6
שופכים הכל מעל פרורי הלחם ומיישרים..
-
7
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ואופים עד להזהסה יפה וליציבות בערך כ 40 דקות..
-
8
משחררים את הדפנות עם סכין מסביב לכל התבנית והופכים על צלחת הגשה כך שהפרורים יהיו למעלה..
-
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
מבשלים את הפסטה ומסננים..
2
מטגנים קלות את החמאה עם פרורי הלחם, מוסיפים את השומשום ומערבבים..
3
מהדקים לתחתית תבנית עגולה וגם בצדדים..
4
טורפים את הביצים,מוסיפים את הגבינות; הבצל והתבלינים ומערבבים..
5
מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב..
6
שופכים הכל מעל פרורי הלחם ומיישרים..
7
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ואופים עד להזהסה יפה וליציבות בערך כ 40 דקות..
8
משחררים את הדפנות עם סכין מסביב לכל התבנית והופכים על צלחת הגשה כך שהפרורים יהיו למעלה..
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים