לןגן

מאפה פסטה עם גבינות ופרורי לחם

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 29/04/2017 | 15:41
מאפה פסטה עם גבינות ופרורי לחם

תקציר המתכון: מאפה פסטה משגע עם גבינות ופרורי לחם,פשוט טעים וכל מילה מיותרת😍

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה ומסננים.

  2. מטגנים קלות את החמאה עם פרורי הלחם, מוסיפים את השומשום ומערבבים.

  3. מהדקים לתחתית תבנית עגולה וגם בצדדים.

  4. טורפים את הביצים,מוסיפים את הגבינות; הבצל והתבלינים ומערבבים.

  5. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.

  6. שופכים הכל מעל פרורי הלחם ומיישרים.

  7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו ואופים עד להזהסה יפה וליציבות בערך כ 40 דקות.

  8. משחררים את הדפנות עם סכין מסביב לכל התבנית והופכים על צלחת הגשה כך שהפרורים יהיו למעלה.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤