אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,956
צפיות

עוגת פרח שמרים

המתכון של
עוגת פרח שמרים

עוגת שמרים שהבצק לא מוותר על השוקולד שנמצא בכל איזור בבצק ❤

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח
  • כף וחצי כפות שמרים
  • 2 ביצים
  • כוס שמן שמן
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כפית מלח
  • כפית תמצית וניל
  • בערך 2 כוסות מים פושרים שזה משתווה 500 מ״ל מים
אופן ההכנה
  • 1

    במיקסר שמתי קודם את הקמח ואת השמרים סוכר ואז שמתי את ביצים , מים , ושמן לישה לפחות עשר דקות .


  • 2

    נתתי תפיחה של שעה וחצי .


  • 3

    הוצאתי אויר והכנסתי למקרר עד הבוקר .


  • 4

    בבוקר הוצאתי אויר ומנוחה רבע שעה בחוץ.


  • 5

    מכינים את צורת העוגה , מכינים כדור מרדדים לעלה מורחים מילוי סוגרים ומחליקים לכדור יפה שמים בתבנית וכך בונים עוד כדור ועוד כדור ויוצא פרח חצי שעה תפיחה לפני הכניסה לתנור , הכנתי בקערה ביצה טרופה עם כף סוכר חום ומרחתי על הרולדות .


  • 6

    חיממתי תנור אפיה רגילה 180 מעלות אצלי זה לא יותר מ-35 דקות , כל אחת והתנור שלה .


  • 7

    והתוצאות מושלמות 🔥.


  • 8

    מילוי של נוטלה ובין כל כדור לכדור שמתי מטבע שוקולד חלב של מאסטר שף , פיזרתי עליה קוקוס מרחתי בביצה ושמתי עליה שקדים שיצאה מהתנור שמתי סירופ סוכר ❤.


  • 9

    טיפ שהעוגה תיהיה אורירית שהשוקולד יתפזר בבצק אז ככה : שאתם סוגרים את הכדור לגזור את הסגירה ואז להמשיך לבצע עיצוב לכדור ככה יוצא כדור לא דחוס בבצק ולשוקולד יש מקום להיתפזר .


  • 10

    נכון שיצאה לי עוגה 🔥🔥🔥🔥🔥🔥.


  • 11

    ❤בהצלחה.


1

במיקסר שמתי קודם את הקמח ואת השמרים סוכר ואז שמתי את ביצים , מים , ושמן לישה לפחות עשר דקות .


2

נתתי תפיחה של שעה וחצי .


3

הוצאתי אויר והכנסתי למקרר עד הבוקר .


4

בבוקר הוצאתי אויר ומנוחה רבע שעה בחוץ.


5

מכינים את צורת העוגה , מכינים כדור מרדדים לעלה מורחים מילוי סוגרים ומחליקים לכדור יפה שמים בתבנית וכך בונים עוד כדור ועוד כדור ויוצא פרח חצי שעה תפיחה לפני הכניסה לתנור , הכנתי בקערה ביצה טרופה עם כף סוכר חום ומרחתי על הרולדות .


6

חיממתי תנור אפיה רגילה 180 מעלות אצלי זה לא יותר מ-35 דקות , כל אחת והתנור שלה .


7

והתוצאות מושלמות 🔥.


8

מילוי של נוטלה ובין כל כדור לכדור שמתי מטבע שוקולד חלב של מאסטר שף , פיזרתי עליה קוקוס מרחתי בביצה ושמתי עליה שקדים שיצאה מהתנור שמתי סירופ סוכר ❤.


9

טיפ שהעוגה תיהיה אורירית שהשוקולד יתפזר בבצק אז ככה : שאתם סוגרים את הכדור לגזור את הסגירה ואז להמשיך לבצע עיצוב לכדור ככה יוצא כדור לא דחוס בבצק ולשוקולד יש מקום להיתפזר .


10

נכון שיצאה לי עוגה 🔥🔥🔥🔥🔥🔥.


11

❤בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים