לןגן

עוגת פרח שמרים

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 28/02/2017 | 21:36
עוגת פרח שמרים

תקציר המתכון: עוגת שמרים שהבצק לא מוותר על השוקולד שנמצא בכל איזור בבצק ❤

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר שמתי קודם את הקמח ואת השמרים סוכר ואז שמתי את ביצים , מים , ושמן לישה לפחות עשר דקות

  2. נתתי תפיחה של שעה וחצי

  3. הוצאתי אויר והכנסתי למקרר עד הבוקר

  4. בבוקר הוצאתי אויר ומנוחה רבע שעה בחוץ

  5. מכינים את צורת העוגה , מכינים כדור מרדדים לעלה מורחים מילוי סוגרים ומחליקים לכדור יפה שמים בתבנית וכך בונים עוד כדור ועוד כדור ויוצא פרח חצי שעה תפיחה לפני הכניסה לתנור , הכנתי בקערה ביצה טרופה עם כף סוכר חום ומרחתי על הרולדות

  6. חיממתי תנור אפיה רגילה 180 מעלות אצלי זה לא יותר מ-35 דקות , כל אחת והתנור שלה

  7. והתוצאות מושלמות 🔥

  8. מילוי של נוטלה ובין כל כדור לכדור שמתי מטבע שוקולד חלב של מאסטר שף , פיזרתי עליה קוקוס מרחתי בביצה ושמתי עליה שקדים שיצאה מהתנור שמתי סירופ סוכר ❤

  9. טיפ שהעוגה תיהיה אורירית שהשוקולד יתפזר בבצק אז ככה : שאתם סוגרים את הכדור לגזור את הסגירה ואז להמשיך לבצע עיצוב לכדור ככה יוצא כדור לא דחוס בבצק ולשוקולד יש מקום להיתפזר

  10. נכון שיצאה לי עוגה 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

  11. ❤בהצלחה