תקציר המתכון: עוגת שמרים שהבצק לא מוותר על השוקולד שנמצא בכל איזור בבצק ❤
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
במיקסר שמתי קודם את הקמח ואת השמרים סוכר ואז שמתי את ביצים , מים , ושמן לישה לפחות עשר דקות
נתתי תפיחה של שעה וחצי
הוצאתי אויר והכנסתי למקרר עד הבוקר
בבוקר הוצאתי אויר ומנוחה רבע שעה בחוץ
מכינים את צורת העוגה , מכינים כדור מרדדים לעלה מורחים מילוי סוגרים ומחליקים לכדור יפה שמים בתבנית וכך בונים עוד כדור ועוד כדור ויוצא פרח חצי שעה תפיחה לפני הכניסה לתנור , הכנתי בקערה ביצה טרופה עם כף סוכר חום ומרחתי על הרולדות
חיממתי תנור אפיה רגילה 180 מעלות אצלי זה לא יותר מ-35 דקות , כל אחת והתנור שלה
והתוצאות מושלמות 🔥
מילוי של נוטלה ובין כל כדור לכדור שמתי מטבע שוקולד חלב של מאסטר שף , פיזרתי עליה קוקוס מרחתי בביצה ושמתי עליה שקדים שיצאה מהתנור שמתי סירופ סוכר ❤
טיפ שהעוגה תיהיה אורירית שהשוקולד יתפזר בבצק אז ככה : שאתם סוגרים את הכדור לגזור את הסגירה ואז להמשיך לבצע עיצוב לכדור ככה יוצא כדור לא דחוס בבצק ולשוקולד יש מקום להיתפזר
נכון שיצאה לי עוגה 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
❤בהצלחה