בצק עלים (קנוי כל אחת מה שאוהבת מעדנות/שלושת האופים)
אופן ההכנה
1
לטגן בצל עד שמזהיב להוסיף בשר טחון לתבל בפלפל כמון מלח כורכום לפורר את הבשר בטיגון לקראת הסוף להוסיף פטריות חתוכות ומעט פטרוזליה לערבב שהכל יקבל את טעם התיבול .
2
לפתוח עלה של בצק עלים למלא לסגור להבריש בחלמון ולפזר שומשום .
3
לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה.
1
לטגן בצל עד שמזהיב להוסיף בשר טחון לתבל בפלפל כמון מלח כורכום לפורר את הבשר בטיגון לקראת הסוף להוסיף פטריות חתוכות ומעט פטרוזליה לערבב שהכל יקבל את טעם התיבול .
2
לפתוח עלה של בצק עלים למלא לסגור להבריש בחלמון ולפזר שומשום .