אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

19,620
צפיות

בורקס במילוי בשר ופטריות

המתכון של
בורקס במילוי בשר ופטריות

מוצלח וטעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצל
  • חצי ק"ג בשר טחון
  • פלפל שחור
  • כמון
  • מלח
  • כורכום
  • פטריות חתוכות
  • פטרוזיליה
  • בצק עלים (קנוי כל אחת מה שאוהבת מעדנות/שלושת האופים)
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן בצל עד שמזהיב להוסיף בשר טחון לתבל בפלפל כמון מלח כורכום לפורר את הבשר בטיגון לקראת הסוף להוסיף פטריות חתוכות ומעט פטרוזליה לערבב שהכל יקבל את טעם התיבול .


  • 2

    לפתוח עלה של בצק עלים למלא לסגור להבריש בחלמון ולפזר שומשום .


  • 3

    לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה.


1

לטגן בצל עד שמזהיב להוסיף בשר טחון לתבל בפלפל כמון מלח כורכום לפורר את הבשר בטיגון לקראת הסוף להוסיף פטריות חתוכות ומעט פטרוזליה לערבב שהכל יקבל את טעם התיבול .


2

לפתוח עלה של בצק עלים למלא לסגור להבריש בחלמון ולפזר שומשום .


3

לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים