לןגן

בורקס במילוי בשר ופטריות

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 18/10/2016 | 12:55
בורקס במילוי בשר ופטריות

תקציר המתכון: מוצלח וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עד שמזהיב להוסיף בשר טחון לתבל בפלפל כמון מלח כורכום לפורר את הבשר בטיגון לקראת הסוף להוסיף פטריות חתוכות ומעט פטרוזליה לערבב שהכל יקבל את טעם התיבול

  2. לפתוח עלה של בצק עלים למלא לסגור להבריש בחלמון ולפזר שומשום

  3. לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה