אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים עוגות שמרים

1,287
צפיות

עוגת שמרים במילוי קרם פטיסיאר שוקולד

המתכון של
עוגת שמרים במילוי קרם פטיסיאר שוקולד

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מצרכים הדרושים לשני עוגות
  • מצרכים הדרושים לבצק
  • 100 גרם סוכר
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • כוס חלב 170 גרם
  • 560 גרם קמח לחם
  • 100 גרם חמאה
  • 2 ביצים מידה L
  • קורט מלח
  • מצרכים הדרושים לקרם פטיסיאר
  • 500 מ"ל חלב
  • 100 ג.רם כוס סוכר
  • 6 חלמונים
  • 50 גרם קורנפלור
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • מצרכים הדרושים לסירופ סוכר
  • חצי כוס מים
  • חצי כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    1)אופן ההכנה .


  • 2

    מערבבים חלב ,שמרים וסוכר וממתינים כ 5 דקות מוסיפים וכל שאר המרכיבים ומערבלים עם וו לישה עד לקבלת בצק רך ונעים .


  • 3

    2)מקמחים את הבצק מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח .


  • 4

    3) אופן הכנת קרם פטיסייר:.


  • 5

    שופכים את החלב לסיר מוסיפים חלמונים ,קורנפלור וסוכר מערבבים ומערבבים,שמים על הגז ומבשלים תור כדי ערבוב עד לקבלת מרקם קרמי .


  • 6

    4)מכבים את הגז ומוסיפים את השוקולד המריר מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מערבבים וכלי ומכסים בניילון נצמד ומצננים.


  • 7

    5)מרדדים את הבצק למלבן דק ומורחים 2/3 מלית ומפזרים שוקולד צ'יפס ואת השליל שנותר חותכים לפסים דקים ומגלגלים .


  • 8

    .


  • 9

    6)מניחים את העוגה מהתבנית עגולה.


  • 10

    ומכסים לתפיחה נוספת ומברישים ביצה טרופה .


  • 11

    ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ חצי שעה .


  • 12

    7)אופן הכנת הסירופ סוכר .


  • 13

    מביאים לרתיחה את המים יחד עם הסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על העוגה שיוצא מהתנור.


1

1)אופן ההכנה .


2

מערבבים חלב ,שמרים וסוכר וממתינים כ 5 דקות מוסיפים וכל שאר המרכיבים ומערבלים עם וו לישה עד לקבלת בצק רך ונעים .


3

2)מקמחים את הבצק מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח .


4

3) אופן הכנת קרם פטיסייר:.


5

שופכים את החלב לסיר מוסיפים חלמונים ,קורנפלור וסוכר מערבבים ומערבבים,שמים על הגז ומבשלים תור כדי ערבוב עד לקבלת מרקם קרמי .


6

4)מכבים את הגז ומוסיפים את השוקולד המריר מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מערבבים וכלי ומכסים בניילון נצמד ומצננים.


7

5)מרדדים את הבצק למלבן דק ומורחים 2/3 מלית ומפזרים שוקולד צ'יפס ואת השליל שנותר חותכים לפסים דקים ומגלגלים .


8

.


9

6)מניחים את העוגה מהתבנית עגולה.


10

ומכסים לתפיחה נוספת ומברישים ביצה טרופה .


11

ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ חצי שעה .


12

7)אופן הכנת הסירופ סוכר .


13

מביאים לרתיחה את המים יחד עם הסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על העוגה שיוצא מהתנור.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים