לשים במיקסר את כל המצרכים של הבצק בלי הנטורינה ולערבב עם וו לישה כמה דקות ואז להוסיף את הנטורינה לקבלת בצק נעים .
2
להכניס למקרר לשעה להוציא ללוש ולהכניס למקרר עד הבוקר .
3
בבוקר להוציא לחלק לכדורים ,אפשר 4 לתת לנוח , לרדד למרוח שמן על כל המלבן לפזר מעל סוכר בנדיבות מעל לפזר כף קקאו ומעל קינמון בערך חצי לגלגל לרולדה להניח בתבנית על נייר אפיה .
4
אפשר מי שרוצה פשוט לערבב את הקקאו עם השמן והקינמון לערבב היטב לקבלת קרם חלק ולמרוח את הבצק .
5
לתת התפחה של לפחות חצי שעה .
6
להבריש ביצה ולאפות חצי שעה עד לקבלת צבע יפה .
7
למרוח היטב את הסירופ ולהוציא .
8
בהצלחה .
1
לשים במיקסר את כל המצרכים של הבצק בלי הנטורינה ולערבב עם וו לישה כמה דקות ואז להוסיף את הנטורינה לקבלת בצק נעים .
2
להכניס למקרר לשעה להוציא ללוש ולהכניס למקרר עד הבוקר .
3
בבוקר להוציא לחלק לכדורים ,אפשר 4 לתת לנוח , לרדד למרוח שמן על כל המלבן לפזר מעל סוכר בנדיבות מעל לפזר כף קקאו ומעל קינמון בערך חצי לגלגל לרולדה להניח בתבנית על נייר אפיה .
4
אפשר מי שרוצה פשוט לערבב את הקקאו עם השמן והקינמון לערבב היטב לקבלת קרם חלק ולמרוח את הבצק .