אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

864
צפיות

עוגת דבש מבושמת

המתכון של
עוגת דבש מבושמת

עוגת דבש מבושמת. אוורירית. נהדרת.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תבנית סיר פלא מרופד
  • 6 חלבונים
  • קורט מלח
  • 6 כפות סוכר
  • 6 חלמונים
  • 2 כוסות קמח מנופה
  • 2 כפיות אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • כוס דבש
  • 4 כפות שמן
  • שקדים / אגוזי פקאן לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים חלבונים עם קורט מלח . מוסיפים בהדרגה, סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. .


  • 2

    מקציפים היטב חלמונים ומוסיפים לקצף החלבונים בעטיפה בקיפול עדין. .


  • 3

    בקערה נפרדת שמים את הקמח עם אבקת אפיה והסודה לשתיה. .


  • 4

    בקערה אחרת מערבבים דבש, שמן ותבלינים ומוסיפים בזילוף דק לקצף החלבונים תוך עירבוב עדין. .


  • 5

    מוסיפים בתנועות עטיפה רחבות ומבליעים את קערת הקמח לתוך קצף החלבונים. .


  • 6

    יוצקים את העיסה לתבנית מרופדת ומקשטים באגוזים. .


  • 7

    תנור שחומם ל-175 מעלות, אפיה כ-35 עד- 55 דקות. .


  • 8

    שיטת קיסם במרכז העוגה. לא ליבששששש.


1

מקציפים חלבונים עם קורט מלח . מוסיפים בהדרגה, סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. .


2

מקציפים היטב חלמונים ומוסיפים לקצף החלבונים בעטיפה בקיפול עדין. .


3

בקערה נפרדת שמים את הקמח עם אבקת אפיה והסודה לשתיה. .


4

בקערה אחרת מערבבים דבש, שמן ותבלינים ומוסיפים בזילוף דק לקצף החלבונים תוך עירבוב עדין. .


5

מוסיפים בתנועות עטיפה רחבות ומבליעים את קערת הקמח לתוך קצף החלבונים. .


6

יוצקים את העיסה לתבנית מרופדת ומקשטים באגוזים. .


7

תנור שחומם ל-175 מעלות, אפיה כ-35 עד- 55 דקות. .


8

שיטת קיסם במרכז העוגה. לא ליבששששש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים